Σχετικά με εμάς

Καλωσήρθατε!
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επισκεφθήκατε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα βρεφικών ειδών, bebecor.gr. Είμαστε υπερήφανοι για την τεράστια ποικιλία και την αξεπέραστη ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε, και ελπίζουμε μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση και τα προϊόντα μας.

Με σχεδόν δύο δεκαετίες εμπειρίας και αφοσίωσης στην οικογένεια και ειδικά στο ξεκίνημα της, γνωρίζουμε τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες των νέων γονέων και των παιδιών, και φροντίζουμε να τις καλύπτουμε, και να είμαστε κοντά σε εσάς και το μωράκι σας, από τις πρώτες στιγμές της ζωής του.

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι τα προϊόντα που διαθέτουμε είναι επιλεγμένα, με έγνοια και πολλή προσοχή, τόσο για την ποιότητα όσο και για την αισθητική τους, και ότι τόσο εμέις, όσο και οι συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες, θέτουμε την ασφάλεια και την υγεία στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Μπορείτε έυκολα να διαπιστώσετε ότι τα προϊόντα που διαθέτουμε πληρούν ορισμένα, αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα, και η πλειονότητα τους φέρει ειδικές πιστοποιήσεις, γνωμοδοτήσεις ή εγκρίσεις.
Ώς εταιρεία, με χαρά σας παρουσιάζουμε την δική μας σειρά με είδη προικός Bebecor, που φτιάχνονται με αγάπη και προσοχή από ελληνική βιοτεχνία για το brand μας, ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε αποκλειστικές και στενές συνεργασίες με πρωτοπόρες εταιρείες του εξωτερικού για να εισάγουμε οτιδήποτε θα μπορούσε να χρειαστεί ένας νέος γονιός για το μωράκι του.

Τέλος, με γνώμονα την ελληνική πραγματικότητα και την πραγματική αξία τους, τα προϊόντα μας έχουν τιμές ανταγωνιστικές και ειλικρινείς, και παραμένουν στην πλειονότητα τους προσιτά για κάθε ελληνική οικογένεια.

Στόχος μας είναι, εν ολίγοις, να σας προσφέρουμε όμορφα, ποιοτικά και προσιτά προϊόντα, που όχι μόνο θα καλύψουν τις βασικές ανάγκες της καθημερινότητας σας , μα που θα δώσουν χαρά, και θα είναι συστατικά των πιο ευτυχισμένων στιγμών και αναμνήσεων, για εσάς και την οικογένεια σας.

Σας ευχαριστούμε,

Bebecor

Καλάθι
Προϊόντα 0
Το καλάθι σας είναι άδειο
210 2712977