Τρόποι Αποστολής - Παραλαβής

1. Μεταφορική Εταιρεία (1-3 εργάσιμες ημέρες)

Εαν επιλέξετε ώς Τρόπο Αποστολής το Πρακτορείο Μεταφορών,θα λάβετε την ημέρα της αποστολής e-mail από εμάς, το οποίο θα σας ενημερώνει ότι έχουμε παραδώσει τα προϊόντα στον Μεταφορέα.

Στη συνέχεια, μόλις τα προϊόντα φθάσουν στο κατάστημα της Εταιρείας Μεταφορών της περιοχής σας, θα σας καλέσουν από το πρακτορείο προκειμένου να κανονίσετε την παραλαβή τους.

Το προϊόν θα παραλάβετε εσείς από το κατάστημα της μεταφορικής εταιρείας που είναι εγγύτερο στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Σας ενημερώνουμε ότι στην αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών, δεν είναι δυνατή η πληρωμή με Αντικαταβολή, και θα πρέπει να επιλέξετε κάποιον απο τους υπόλοιπους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.

Για αποστολές εντός Αττικής που εξυπηρετούνται λόγο όγκου με δικά μας μέσα θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά προκειμένου να κλείσουμε ραντεβού.

2. Ταχυμεταφορές Courrier (1-3 εργάσιμες ημέρες)

Η εταιρεία ταχυμεταφορών θα παραλάβει τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας στις Αχαρναίς Αττικής (ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΙΟΥΡΚΑΤΙΩΤΟΥ 38), και στη συνέχεια θα αναλάβει την μεταφορά και την παράδοση τους σε εσάς, στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει, εφόσον αυτό είναι δυνατό.

Τα Άμεσα Διαθέσιμα Προϊόντα παραδίδονται στον πελάτη σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

Αν η διεύθυνσή σας είναι σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή της επικράτειας, το δέμα σας θα μεταφερθεί στην κοντινότερη πόλη ή κωμόπολη της περιοχής σας όπου υπάρχει κατάστημα της συνεργάτιδας εταιρείας courier και θα δευθετηθεί η παράδοση.

Για τις περιπτώσεις Δυσπρόσιτων περιοχών επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής για παραδόσεις στο χώρο σας σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του συνεργαζόμενου courier.

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το δέμα σας από το κατάστημα που εκπροσωπεί την περιοχή σας στην κοντινότερη πόλη ή κωμόπολη και να απαλλαγείτε των επιπρόσθετων εξόδων που πιθανόν θα σας ζητηθούν ή να σας προτείνουμε άλλο τρόπο αποστολής

Εάν επιθυμείτε να πληροφορηθείτε τον αριθμό αποστολής/παρακολούθησης του δέματος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρακαλούμε να ανοίξετε και να ελέγξετε το δέμα το οποίο περιέχει τα προϊόντα της παραγγελίας μόλις το παραλάβετε.Ελέγξτε προσεκτικά την κατάσταση του δέματος και των προϊόντων στο εσωτερικό του.

3. Παραλαβή από το Κατάστημα

Παραλαβή του προϊόντος από το κατάστημά μας στις Αχαρναίς Αττικής (ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΙΟΥΡΚΑΤΙΩΤΟΥ 38  Τ.Κ 13673), κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή, μετρητοίς ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Καλάθι
Προϊόντα 0
Το καλάθι σας είναι άδειο
210 2712977