Best
Seller

Bebestrom

Bebe Strom Φοίβος Στρώμα Κούνιας Anti-Acaria Με Κοκοφοίνικα & Latex 70x140cm

Κωδικός προϊόντος (SKU): 0100-1
123.00
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
Cashback!Αγοραστέ και κερδίστε επιστροφή για την επόμενη αγορά σας 6.15€

Το στρώμα ΦΟΙΒΟΣ LATEX της Bebe Strom αποτελείται εσωτερικά από κοκκοφοίνικα πάχους 8 εκατοστών, φυσικό latex πάχους 2 εκατοστών, και εξωτερικά καλύπτεται από ύφασμα ζακάρ καπιτονέ με λευκή βάτα τεχνολογίας Anti-Acaria, ενώ διαθέτει και φερμουάρ.

123.00

Άμεση
διαθεσιμότητα
Παράδοση
σε όλη την Ελλάδα
Next Day delivery
εντός Αθηνών
  • Περιγραφή
  • Χαρακτηριστικά
Περιγραφή

Ο ύπνος είναι μία από τις πιο σημαντικές ανάγκες του μωρού σας, από τις πρώτες μέρες της ζωής του και για όσο αυτό θα αναπτύσσεται και θα μεγαλώνει. Επιλέγοντας ένα όχι μόνο κατάλληλο, αλλά και ποιοτικό στρώμα, οι γονείς εξασφαλίζουν όχι απλώς έναν άνετο και ήρεμο ύπνο, αλλά τη σωστή μυοσκελετική ανάπτυξη του βρέφους. Έτσι, μπορείτε και εσείς και το μωρό σας να… κοιμάστε ήσυχοι!

 

Η Bebe Strom, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, από τις κορυφαίες στην ελληνική αγορά στην παραγωγή στρωμάτων και αξεσουάρ ύπνου. με μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία στην κατασκευή στρωμάτων και αξεσουάρ ύπνου, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του βρέφους, εφαρμόζει τις νεότερες τεχνολογίες και χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας, φυσικά υλικά για την κατασκευή των πιο αξιόλογων βρεφικών στρωμάτων και αξεσουάρ ύπνου.

 

Το στρώμα ΦΟΙΒΟΣ LATEX της Bebe Strom αποτελείται εσωτερικά από κοκκοφοίνικα πάχους 8 εκατοστών, φυσικό latex πάχους 2 εκατοστών, και εξωτερικά καλύπτεται από ύφασμα ζακάρ καπιτονέ με λευκή βάτα τεχνολογίας Anti-Acaria, ενώ διαθέτει και φερμουάρ.

Προδιαγραφές:

  • Διαστάσεις: 70×140
  • Υλικό: Βαμβάκι, Latex, Κοκοφοίνικας
  • Χώρα Κατασκευής: Ελλάδα
  • Εγγύηση Κατασκευαστή: 5 έτη

 

Χαρακτηριστικά
BrandBebestrom
Εσωτερικό ΥλικόLatex, Κοκκοφοίνικας
ΕίδοςΣτρώμα Κούνιας
Διάσταση στρώματος70x140cm
Ηλικία0+
ΧρώμαΛευκό

Latex

To Latex είναι το πιο φυσικό καουτσούκ που παράγεται από τα καουτσουκόδεντρα στην νοτιoανατολική Ασία. Έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα τεστ για να προσφέρει σωστό αερισμό του εσωτερικού του στρώματος χάρη στις πολυάριθμες κυψέλες που διαθέτει. Τα φυσικά του χαρακτηριστικά, η ελαστικότητα και η ευκαμψία του, εγγυάται ένα στρώμα άριστης ποιότητας και κατασκευής.

Κοκοφοίνικας

Ο κοκοφοίνικας είναι ένα 100% φυσικό μονωτικό υλικό μεγάλης αντοχής, ασιατικής προέλευσης, που εξαπλώθηκε με τον καρπό του και που ονομάζεται Ινδικό καρύδι. Απο τον καρπό χρησιμοποιούνται, αφού υποστούν κατάλληλη επεξεργασία, οι ίνες του εξωτερικού περικάρπιου, δημιουργώντας τον ελαστικό κοκοφοίνικα, στον οποίο οφείλεται η ορθοπεδική συμπεριφορά των στρωμάτων.

Anti-Acaria

Τα στρώματα είναι το κυριότερο έδαφος για τη γέννηση ζωυφίων. Κατά τη διάρκεια ενός οκτάωρου ύπνου το ανθρώπινο σώμα παράγει σημαντική ποσότητα ιδρώτα, λίπους και νιφάδων δέρματος. Αυτά αποτελούν την ιδανική πηγή τροφής για παράσιτα και μύκητες. Η εταιρεία BEBE STROM προχώρησε στα περισσότερα υφάσματα της, στην ειδική κατά ακάρεων, αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη επεξεργασία για υφάσματα στρώματος (anti-acaria) .

Φερμουάρ

Υπάρχει σε όλα τα στρώματα για την εύκολη εξακρίβωση της άριστης ποιότητας των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί, καθώς και για να διευκολύνει την αφαίρεση και το πλύσιμο του καλύμματος σε περίπτωση νυχτερινού… ατυχήματος!

Σύστημα Αερισμού

Αποτελεί βασική δίοδο αναπνοής του στρώματος.

Ύφασμα Καπιτονέ

Για άψογη εμφάνιση και ολοκληρωμένη προστασία του στρώματος. Η επεξεργασία του υφάσματος γίνεται με οικολογικές διαδικασίες.

Λευκή Βαμβακερή Βάτα

100% ελληνικό, βελονιασμένο για την εξασφάλιση της φυσικής ελαστικότητας, το σωστό αερισμό του στρώματος και τη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος.

Καλάθι
Προϊόντα 0
Το καλάθι σας είναι άδειο
210 2712977
14996|Bebe Strom Φοίβος Στρώμα Κούνιας Anti-Acaria Με Κοκοφοίνικα & Latex 70x140cm