-17.7%
Best
Seller

FreeOn

Freeon Tiger Κρεμαστό Παιχνίδι Με Ήχους

Κωδικός προϊόντος (SKU): 9321104832993
Original price was: €17.00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €13.99.
Άμεσα διαθέσιμο
Cashback!Αγοραστέ και κερδίστε επιστροφή για την επόμενη αγορά σας 0.7€

Ένας χαρούμενος φίλος προσελκύει την προσοχή των παιδιών και εξασκεί τη συγκέντρωση. Αφού τραβήξετε το κάτω μέρος, θα παιχτεί μια χαρούμενη σύντομη μελωδία.

Original price was: €17.00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €13.99.

Άμεση
διαθεσιμότητα
Παράδοση
σε όλη την Ελλάδα
Next Day delivery
εντός Αθηνών
  • Περιγραφή
  • Χαρακτηριστικά
Περιγραφή

Η πορτοκαλί τίγρη θα κερδίσει γρήγορα τις καρδιές τόσο της μαμάς όσο και του μωρού με το χαμόγελο και τις μελωδίες της.

Ένας χαρούμενος φίλος προσελκύει την προσοχή των παιδιών και εξασκεί τη συγκέντρωση. Αφού τραβήξετε το κάτω μέρος, θα παιχτεί μια χαρούμενη σύντομη μελωδία.

Εναλλάσσονται τέσσερις διαφορετικές μελωδίες.

Διάφορες δομές υλικών και χρώματα διεγείρουν την αφή και την όραση των παιδιών.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης ασπρόμαυρα μοτίβα που αναπτύχθηκαν από ειδικούς στα μάτια. Η κύρια λειτουργία αυτού του συνδυασμού χρωμάτων είναι η ανάπτυξη της όρασης του μωρού, ειδικά στους πρώτους τρεις μήνες του, όταν δεν ξεχωρίζει ακόμη τα χρώματα.

Το παιχνίδι είναι εξοπλισμένο με ειδικό κλιπ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρεμάσετε το παιχνίδι σε κούνια, καρότσι ή κάθισμα αυτοκινήτου.

Η τίγρη που παίζει είναι ένα παιχνίδι από τη σειρά Playgro Activity. Κάθε παιχνίδι αυτής της συλλογής έχει σχεδιαστεί για να αναπτύσσει τις αισθήσεις μέσα από το ενεργό παιχνίδι. Στα μικρά παιδιά αρέσει να παρακολουθούν τα έντονα χρώματα και τα σχέδια, να ακούν με προσήλωση τους νέους ήχους που ξέρουν τα παιχνίδια: σφύριγμα, κροτάλισμα, θρόισμα ή χτύπημα. Αργότερα, αρχίζουν να ανακαλύπτουν και να αντιλαμβάνονται τον κόσμο με τις άλλες αισθήσεις τους, μαθαίνουν να συντονίζουν τα χέρια και τα πόδια τους και αναπτύσσουν αδρές ​​και λεπτές κινητικές δεξιότητες.

Κατάλληλο από 0m +

Σχεδιασμένο στην Αυστραλία Τα παιχνίδια Playgro ελέγχονται, ανεξάρτητα από την κατηγορία για την οποία προορίζονται, σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα EN-71.

Τοποθετημένες μπαταρίες 2x 1,5 V LR44

Καθαρισμός: Πλύσιμο στο χέρι με ένα υγρό πανί.

Χαρακτηριστικά
BrandFreeOn
ΤύποςΠαιχνίδια
Καλάθι
Προϊόντα 0
Το καλάθι σας είναι άδειο
210 2712977
9744|Freeon Tiger Κρεμαστό Παιχνίδι Με Ήχους