-14%

OVERMAX ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΑΤΙΝΙ X-ROISTER 30

599.00
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 700.00
Σύντομη Περιγραφή:
OVERMAX ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΑΤΙΝΙ X-ROISTER 30           Ιδανικό για οδήγηση στην πόλη Έως 30 χιλιόμετρα Κινητήρας 350 W (ισχύ 500W) Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου σε τεχνολογία χωρίς ραφή...
5902581659262
 Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
+

OVERMAX ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΑΤΙΝΙ X-ROISTER 30

 
 
 
 
 

 • Ιδανικό για οδήγηση στην πόλη
 • Έως 30 χιλιόμετρα
 • Κινητήρας 350 W (ισχύ 500W)
 • Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου σε τεχνολογία χωρίς ραφή
 • Ελαστικά χωρίς σαμπρέλα
 • Αποτελεσματικός, ρυθμιζόμενος φωτισμός LED
 • 3 τρόποι οδήγησης - 6, 15, 25 km / h
 • Ειδική εφαρμογή για iOS και Android
 • Βολική αναδίπλωση και μεταφορά
 • Ενσωματωμένος υπολογιστής με οθόνη LC
 • Αδιάβροχος βαθμός IP56

 

Εγγυημένη διασκέδαση!

Το πατίνι X-roister 30 αποτελεί εγγύηση διασκέδασης! Οι βόλτες είναι πολύ διασκεδαστικές - το X-roister 30 είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξοδέψετε τον ελεύθερο χρόνο σας ενεργά, καθώς και τη δυνατότητα να ταξιδέψετε γρήγορα στην επιθυμητή τοποθεσία. Οδηγήστε σε γνωστές διαδρομές και εξερευνήστε νέες περιοχές!
Αντί για τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Το X-roister 30 σάς επιτρέπει να μετακινείστε εύκολα και γρήγορα σε ολοένα και πιο πολυσύχναστες πόλεις. Χάρη σε έναν ισχυρό κινητήρα, ανθεκτική μπαταρία και μικρό μέγεθος, το σκούτερ θα είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τα τραμ ή τα λεωφορεία που είναι γεμάτα και αργά, επιτρέποντάς σας να φτάσετε στον προορισμό σας χωρίς να αγοράσετε εισιτήρια και να παραμείνετε σε κυκλοφοριακή συμφόρηση!

Για καθαρό αέρα
Η έλλειψη καυσαερίων κάνει το X-roister 30 να ταιριάζει στις τελευταίες τάσεις στην καταπολέμηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης - επιλέγοντας ένα σκούτερ αντί για αυτοκίνητο ή λεωφορείο, υποστηρίζετε την οικολογία, φροντίζοντας όχι μόνο για το περιβάλλον, αλλά και για την υγεία όλων των κατοίκων της περιοχής.

 

 

 

 

 

 

 

Εύρος 30 χλμ

Η ανθεκτική μπαταρία ιόντων λιθίου της LG με χωρητικότητα 7,8 Ah παρέχει έως και 30 χιλιόμετρα οδήγησης με μία μόνο φόρτιση. Η μπαταρία είναι επίσης εξοπλισμένη με σύστημα προστασίας μπαταρίας 4 σταδίων, το οποίο εξασφαλίζει την απόδοση και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Εάν η μπαταρία εξαντληθεί, είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε το X-Roister ως παραδοσιακό σκούτερ.

 

 

 

Ισχυρή δύναμη

Ο κινητήρας 350 W (μέγιστη ισχύς έως 500 W) μαζί με ειδικά ελαστικά εγγυώνται οδήγηση χωρίς προβλήματα έως και 25 km / h σε διάφορους τύπους επιφανειών - η γωνία ανόδου του σκούτερ είναι 12 μοίρες χωρίς απώλεια ισχύος. Χάρη σε αυτό, το X-roister 30 είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που επιτρέπει γρήγορη μεταφορά, π.χ. για εργασία, σχολείο ή ψώνια, χωρίς να ανησυχείτε για τυπικά αστικά εμπόδια στο δρόμο.

3 τρόποι οδήγησης
Το X-roister 30 σάς επιτρέπει να επιλέξετε τον τρόπο οδήγησης ανάλογα με την τρέχουσα ζήτηση - το σκούτερ μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα τη μέγιστη ταχύτητα στα 6, 15 ή 25 km / h. Αυτό καθιστά τη συσκευή κατάλληλη και για έμπειρα άτομα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν πλήρως το δύναμη του σκούτερ και για αρχάριους που θέλουν να μάθουν πώς να το χρησιμοποιούν με ασφάλεια.

 

 

 


Διπλό φρένο
Το X-roister 30 είναι εξοπλισμένο με 2 συστήματα πέδησης για καλύτερο έλεγχο οδήγησης. Το ηλεκτρικό φρένο που βρίσκεται στο τιμόνι εγγυάται εύκολη πέδηση χωρίς τη χρήση βίας. Υπάρχει ένα επιπλέον μηχανικό φρένο στον πίσω τροχό.

 

Αποτελεσματικός φωτισμός LED
Το σκούτερ είναι εξοπλισμένο με φωτισμό LED μπροστά, πίσω και κάτω. Αυτό εγγυάται μεγαλύτερη ασφάλεια στο δρόμο - οι λάμπες φωτίζουν την διαδρομή, επιτρέποντας την αποφυγή εμποδίων και καθιστούν επίσης τον χρήστη του σκούτερ πιο ορατό σε άλλους χρήστες του δρόμου. Χάρη στον φωτισμό, το σκούτερ είναι επίσης κατάλληλο για οδήγηση τη νύχτα και σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας.

Φωτίστε την πόλη!
Το χρώμα και ο τρόπος λειτουργίας των λαμπτήρων που τοποθετούνται στην πλατφόρμα μπορούν να ρυθμιστούν ελεύθερα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή smartphone - τα φώτα, ανάλογα με τις ρυθμίσεις, μπορούν, εκτός από την τυπική λειτουργία, να αλλάξουν ή να αναβοσβήνουν, επιτρέποντας εντυπωσιακές εμφανίσεις φωτός κατά την οδήγηση.

 

 

Application
Το X-roister 30 λειτουργεί μέσω Bluetooth με την εφαρμογή LENZ0D, διαθέσιμη δωρεάν για Android και iOS. Χάρη σε αυτό, ο χρήστης έχει πρόσβαση σε λεπτομερή δεδομένα σχετικά με το σκούτερ του, αλλαγές στις παραμέτρους (π.χ. ρύθμιση
χρώματος και λειτουργία φωτισμού LED) και μπορεί να κλειδώσει τη συσκευή.

Χαρακτηριστικά εφαρμογής:
Έλεγχος υγείας μπαταρίας
Οθόνη λειτουργίας οδήγησης
Ο χρόνος οδήγησης
Ένδειξη συνολικής απόστασης ταξιδιού
Ρύθμιση λειτουργίας ελέγχου ταχύτητας
Εμφάνιση της τρέχουσας ταχύτητας
Ορίστε το χρώμα των πλευρικών φώτων
Η πλήρης πορεία του σκούτερ

Ενσωματωμένος υπολογιστής με οθόνη
Χάρη στην ευανάγνωστη οθόνη στο τιμόνι, ο χειριστής έχει πάντα πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζεται - η οθόνη που βασίζεται σε δεδομένα από τον υπολογιστή του οχήματος δείχνει την τρέχουσα ταχύτητα, την επιλεγμένη λειτουργία οδήγησης, την κατάσταση της μπαταρίας του σκούτερ, πληροφορίες σχετικά με το φως και την κατάσταση σύνδεσης με την εφαρμογή.

 

 

 

 

 

Πλαίσιο μαγνησίου

Η δομή του πλαισίου βασίζεται στην τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα επαγγελματικά ποδήλατα επιδόσεων και στην αεροπορική βιομηχανία. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ειδικό κράμα μαγνησίου σε τεχνολογία χωρίς ραφή, το οποίο εξασφαλίζει όχι μόνο την υψηλότερη αντίσταση στις βλάβες, αλλά και το χαμηλό βάρος, ακόμη και 75% χαμηλότερο από τα ατσάλινα πλαίσια - η συσκευή ζυγίζει μόνο 12 κιλά.

 

 

 

 

 

Ελαστικά
Οι μεγάλοι τροχοί 8 ιντσών είναι εξοπλισμένοι με ελαστικά χωρίς σαμπρέλα, χάρη στο οποίο το σκούτερ είναι επίσης εξαιρετικό σε ανώμαλο έδαφος. Η δομή πλήρωσης των ελαστικών βασίζεται σε μια εξαγωνική δομή (δομή "κηρήθρα"), η οποία εξασφαλίζει επαρκή απορρόφηση κραδασμών, πρόσφυση και αντοχή στη φθορά. Υπάρχει αμορτισέρ στον μπροστινό τροχό, ο οποίος επιπλέον μειώνει τους κραδασμούς κατά την οδήγηση.

Χωρίς άντληση
Η χρήση ελαστικών χωρίς σαμπρέλα εξαλείφει εντελώς την ενοχλητική ανάγκη φουσκώματος των τροχών και εξασφαλίζει αντοχή στη διάτρηση, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τη διαδρομή χωρίς να ανησυχείτε για την επίσκεψη στο σέρβις.

 

 

 

 

 

 

 

Βολική μεταφορά

Χάρη στο σύστημα γρήγορης αναδίπλωσης, το σκούτερ είναι εύκολο στη μεταφορά - μπορεί εύκολα να χωρέσει στο πορτ-μπαγκάζ ακόμη και των πιο μικρών αυτοκινήτων. Μια ειδική λαβή σάς επιτρέπει επίσης να μεταφέρετε εύκολα το διπλωμένο πατίνι στα χέρια σας.

Αντιολισθητικό υλικό
Οι λαβές και η πλατφόρμα καλύπτονται με αντιολισθητική επίστρωση, η οποία δίνει στον χρήστη πλήρη έλεγχο του οχήματος και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο πιθανών τραυματισμών.

 

 

 

 

 

 

Μεταλλικός γάντζος αγορών
Ένας βολικός μεταλλικός γάντζος σας επιτρέπει να κρεμάσετε, για παράδειγμα, μια τσάντα για ψώνια στο σκούτερ. Το άγκιστρο έχει ανυψωτική ικανότητα 3 κιλών.

Κουδούνι
Υπάρχει ένα κουδούνι στο τιμόνι, το οποίο σας επιτρέπει να επισημάνετε με ασφάλεια την παρουσία σας στο δρόμο.

 

 

 

 

Stand - Βάση στήριξης
Η βάση στήριξης σάς επιτρέπει να σταθμεύσετε το σκούτερ χωρίς να ανησυχείτε για την πτώση του.


Ένα σκούτερ για όλους
Ο σχεδιασμός του σκούτερ εξασφαλίζει μια άνετη διαδρομή για χρήστες με διαφορετικούς τύπους σώματος - η μέγιστη χωρητικότητα φόρτωσης της συσκευής είναι έως 120 κιλά.

 

 

 

 

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

1. Μεταφορική Εταιρεία (1-3 εργάσιμες ημέρες)

Εαν επιλέξετε ώς Τρόπο Αποστολής το Πρακτορείο Μεταφορών,θα λάβετε την ημέρα της αποστολής e-mail από εμάς, το οποίο θα σας ενημερώνει ότι έχουμε παραδώσει τα προϊόντα στον Μεταφορέα.

Στη συνέχεια, μόλις τα προϊόντα φθάσουν στο κατάστημα της Εταιρείας Μεταφορών της περιοχής σας, θα σας καλέσουν από το πρακτορείο προκειμένου να κανονίσετε την παραλαβή τους.

Το προϊόν θα παραλάβετε εσείς από το κατάστημα της μεταφορικής εταιρείας που είναι εγγύτερο στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Σας ενημερώνουμε ότι στην αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών, δεν είναι δυνατή η πληρωμή με Αντικαταβολή, και θα πρέπει να επιλέξετε κάποιον απο τους υπόλοιπους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.

Για αποστολές εντός Αττικής που εξυπηρετούνται λόγο όγκου με δικά μας μέσα θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά προκειμένου να κλείσουμε ραντεβού.

2. Ταχυμεταφορές Courrier (1-3 εργάσιμες ημέρες)

Η εταιρεία ταχυμεταφορών θα παραλάβει τα προϊόντα της παραγγελίας σας από τις αποθήκες μας στο Ν.Ηράκλειο Αττικής, και στη συνέχεια θα αναλάβει την μεταφορά και την παράδοση τους σε εσάς, στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει, εφόσον αυτό είναι δυνατό.

Τα Άμεσα Διαθέσιμα Προϊόντα παραδίδονται στον πελάτη σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

Αν η διεύθυνσή σας είναι σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή της επικράτειας, το δέμα σας θα μεταφερθεί στην κοντινότερη πόλη ή κωμόπολη της περιοχής σας όπου υπάρχει κατάστημα της συνεργάτιδας εταιρείας courier και θα δευθετηθεί η παράδοση.

Για τις περιπτώσεις Δυσπρόσιτων περιοχών επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής για παραδόσεις στο χώρο σας σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του συνεργαζόμενου courier.

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το δέμα σας από το κατάστημα που εκπροσωπεί την περιοχή σας στην κοντινότερη πόλη ή κωμόπολη και να απαλλαγείτε των επιπρόσθετων εξόδων που πιθανόν θα σας ζητηθούν ή να σας προτείνουμε άλλο τρόπο αποστολής

Εάν επιθυμείτε να πληροφορηθείτε τον αριθμό αποστολής/παρακολούθησης του δέματος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρακαλούμε να ανοίξετε και να ελέγξετε το δέμα το οποίο περιέχει τα προϊόντα της παραγγελίας μόλις το παραλάβετε.Ελέγξτε προσεκτικά την κατάσταση του δέματος και των προϊόντων στο εσωτερικό του.

3. Παραλαβή από το Κατάστημα

Παραλαβή του προϊόντος από την αποθήκη μας στο Ν.Ηράκλειο Αττικής, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή, μετρητοίς ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Για παραγγελίες 0-49,99 ευρώ: 5,00 ευρώ

Για παραγγελίες απο 50 ευρώ και άνω: ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Παραδόσεις σε δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές: επιπλέον 5,00 ευρώ

Τρόποι Πληρωμής:

1. Πληρωμή κατά τη παραλαβή της παραγγελία σας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής).

Εάν επιλέξετε ώς τρόπο πληρωμής την ''Αντικαταβολή'', θα πρέπει να καταβάλλετε το ποσό της πληρωμής, όπως αυτό ορίστηκε στην παραγγελία σας, ολόκληρο, μετρητοίς, στον Ταχυμεταφορέα ή το κατάστημα της Εταιρείας Ταχυμεταφορών, κατα την παράδοση των προϊόντων σε εσάς από την Εταιρεία Ταχυμεταφορών ή τον Ταχυμεταφορέα.

Η χρέωση αντικαταβολής ανέρχεται στα 2,00 ευρώ και υπολογίζεται στο ποσό πληρωμής κατα την υποβολή της παραγγελίας σας.

Εαν επιθυμείτε ώς Τρόπο Αποστολής το Πρακτορείο Μεταφορών, ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση δυνατή η πληρωμή με Αντικαταβολή. Θα πρέπει να επιλέξετε κάποιον από τους υπόλοιπους Τρόπους Πληρωμής.

Τα πολύ ογκώδη προϊόντα δεν μπορούν να σταλούν με Ταχυμεταφορές Courrier, και συνεπώς ούτε είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή, σε κανονικές συνθήκες. Εάν επιθυμείτε οπωσδήποτε την αποστολή ογκώδους προϊόντος με Ταχυμεταφορές Courrier και την πληρωμή του με ''Αντικαταβολή'', παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε με, ενδεχομένως υψηλά, μεταφορικά, για τα οποία φυσικά θα ενημερωθείτε εκ των προτέρων από την εταιρεία μας.

2. Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

Εξοφλήστε τη παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας στις εξής τράπεζες:

Eurobank : GR2602601860000650200738330 Δικαιούχος Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος

Alpha Bank : GR5601402170217002320004770 Δικαιούχος Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος

Στην αιτιολογία της κατάθεσής σας παρακαλούμε να αναφέρετε το επώνυμό που υπάρχει στην παραγγελία σας και τον αριθμό της παραγγελίας π.χ. "Αθανασόπουλος #123"

Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε διάστημα 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας και ο χρόνος αποστολής της, υπολογίζεται από την ημέρα της πληρωμής.

*Στη περίπτωση που επιλέξετε τη κατάθεση μέσω web banking από διαφορετική τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων τoυ bebecor.gr τυχόν επιβαρύνσεις βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον εντολέα(OUR).

3. Πληρωμή με κάρτα, μέσω PayPal.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα με ασφάλεια μέσω του διεθνούς ασφαλούς συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών ακόμη κι αν δε διαθέτετε λογαριασμό Paypal. Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το Paypal καταχωρήστε τη παραγγελία σας και θα οδηγηθείτε στη σελίδα ασφαλείας του συστήματος Paypal. Έπειτα επιλέξτε "Don't have a paypal account?" και συμπληρώστε τα στοιχεία της πιστωτική σας κάρτας. Στη περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας μέσω του συστήματος Paypal η παραγγελία σας θα αποσταλεί στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στο σύστημα Paypal.

4.Πληρώμη με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Απλά συμπληρώστε τη σχετική φόρμα παραγγελίας με τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας όπως:

 • αριθμό της κάρτας
 • ημερομηνία λήξης
 • όνομα πάνω στην κάρτα
 • 3ψηφιο αριθμό στην πίσω όψη της κάρτας

Στην περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον επιθυμείτε, πληρωμής σε τρείς (3) ή έξι (6) άτοκες δόσεις. Για ποσό πληρωμής 100,00 εώς 300,00 ευρώ, μπορείτε να εξοφλήσετε σε τρείς (3) άτοκες δόσεις. Για ποσό πληρωμής άνω των 301,00 ευρώ, μπορείτε να εξοφλήσετε σε έξι (6) άτοκες δόσεις. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή με δόσεις κατα την πληρωμή με χρεωστική κάρτα.

5.Πληρώμη κατά την παραλαβή από το κατάστημα.

Παραλαβή του προϊόντος από την αποθήκη μας στο Ν.Ηράκλειο Αττικής, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή, μετρητοίς ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Στην περίπτωση πληρωμής με κάρτα, η αγορά μπορεί να γίνει μόνο από τον κάτοχο της κάρτας.

Προτεινόμενα προϊόντα