LIONELO ANTOON RWF i-size 0-18KG ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ISOFIX BLACK 5902581659323

260.00
Σύντομη Περιγραφή:

-Νέο κάθισμα ασφαλείας Lukas τύπου i-Size

-Ιταλικό design

-Τοποθέτηση με ISOFIX και βραχίονα υποστήριξης

-Πρόσθια ή οπίσθια τοποθέτηση

-Ανάκλιση πλάτης 4 θέσεων

-Ταυτόχρονη ρύθμιση προσκέφαλου και ζωνών ασφαλείας

-Προστασίας Πλευρική Πρόσκρουσης

-Προσκέφαλο memory foam ενισχυμένο με EPS

-Ανθεκτική τύπου L κατασκευή

-Ειδικό επίθεμα Dri-Seat

-Αντιολισθητικές ζώνες

-Κούμπωμα ζώνης Sabelt

-Πιστοποίηση i-Size και ECE R129/00.

5902581659323
 Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
+

 

 

 

 

 

 • Προτεινόμενη ηλικιακή ομάδα: 0 - 3 ετών
 • Ομάδα ύψους: 40 - 105 cm
 • Αντίστροφη RWF (έως 105 cm) και μπροστινή FWF (76 - 105 cm)
 • Εγκεκριμένο μέγεθος
 • Περιστρεφόμενη βάση: 360 μοίρες
 • Σύστημα ISOFIX + σταθεροποιητικό πόδι
 • Ρύθμιση 5 θέσεων της κλίσης της πλάτης
 • Πόρπη ζώνης Holmbergs
 • Πλευρικές ενισχύσεις SIPS και ενισχύσεις προσκέφαλου
 • Κατασκευασμένο από ενεργειακά υλικά

 

 

 

 

 

 

Πιστοποιημένη ποιότητα
Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο επίπεδο ασφάλειας των προϊόντων μας. Τα υποβάλλουμε σε αυστηρές και λεπτομερείς δοκιμές, χάρη στις οποίες είμαστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.
Το κάθισμα αυτοκινήτου Antoon RWF έχει έγκριση i-Size, επιβεβαιώνοντας έτσι τη συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας R129, τεκμηριωμένα από το πιστοποιητικό TÜV.

 

i-size - το υψηλότερο πρότυπο ασφάλειας

Το I-Size είναι η τελευταία έγκριση των καθισμάτων αυτοκινήτων, η οποία δημιουργήθηκε με βάση πολλά χρόνια έρευνας που διεξήχθη από διάσημα κέντρα σε όλο τον κόσμο. Η λεπτομερής ανάλυση των αιτίων και των επιπτώσεων των ατυχημάτων επέτρεψε στους ερευνητές να αναπτύξουν ένα πρότυπο που βελτιώνει σημαντικά την ασφάλεια των επιβατών.

Τα κύρια πρότυπα έγκρισης i-Size:

Αυστηρές δοκιμές σύγκρουσης - κάθε κάθισμα i-Size πρέπει να περάσει αυστηρές δοκιμές σύγκρουσης - εμπρός, πίσω και πλάγια.
Καλύτερη εφαρμογή - τα καθίσματα αυτοκινήτου i-Size επιλέγονται ανάλογα με το ύψος του παιδιού
σας και όχι το βάρος.
Ασφαλής εγκατάσταση - το πρότυπο i-Size δίνει έμφαση στην εγκατάσταση παιδικών καθισμάτων χρησιμοποιώντας το σύστημα ISOFIX.

 

 

 

Εγκατάσταση και ασφάλεια ταξιδιού
Σύστημα ISOFIX + σταθεροποιητικό πόδι
Το Antoon RWF είναι τοποθετημένο χρησιμοποιώντας το ασφαλές σύστημα ISOFIX και ένα ειδικό πόδι σταθεροποίησης, το οποίο βοηθά στη διατήρηση του καθίσματος στη σωστή θέση. Χάρη στις υιοθετημένες λύσεις, η τοποθέτηση είναι εύκολη και γρήγορη.

Ζώνες ασφαλείας 5 σημείων
Το κάθισμα είναι εξοπλισμένο με ισχυρές ζώνες για να διατηρεί το παιδί σε βέλτιστη θέση. Έχουν πρόσθετα μαξιλάρια για να αποτρέψουν τον ερεθισμό του ευαίσθητου δέρματος του παιδιού και τα αντιολισθητικά μαξιλάρια εξασφαλίζουν τη σωστή τους θέση. Προκειμένου να αυξηθούν τα πρότυπα ασφαλείας, το Antoon RWF έχει επίσης εξοπλιστεί με αγκράφα από τη σουηδική εταιρεία Holmbergs.

Ενισχυμένη δομή και προηγμένη πλευρική προστασία
Η τεράστια δομή του καθίσματος και οι υιοθετημένες τεχνολογικές λύσεις παρέχουν στους μικρούς ταξιδιώτες το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας. Η ανθεκτική κατασκευή του μοντέλου Antoon RWF είναι εξοπλισμένη με υλικά που καταναλώνουν ενέργεια και πλευρικές ενισχύσεις SIPS, τα οποία προστατεύουν αποτελεσματικά το κεφάλι και τον κορμό του παιδιού, απορροφώντας τη δύναμη της πρόσκρουσης. Επιπλέον, το κάθισμα διαθέτει προσκέφαλο με ενισχυμένη δομή.

 

 

Πρακτική χρήση της τεχνολογίας
Περιστρεφόμενη βάση 360 μοιρών
Ο μοναδικός σχεδιασμός του καθίσματος σάς επιτρέπει να το περιστρέφετε ελεύθερα γύρω από τον άξονά του χωρίς να χρειάζεται να το αποσυνδέσετε από τους οδηγούς. Χάρη σε αυτό, μπορείτε εύκολα να γυρίσετε το κάθισμα προς την πόρτα του αυτοκινήτου και να το τοποθετήσετε άνετα στο μωρό σας.

Η δυνατότητα μεταφοράς ενός παιδιού από τις πρώτες μέρες της ζωής
Χάρη στο πίσω κάθισμα, είναι δυνατή η μεταφορά ενός παιδιού από τις πρώτες μέρες της ζωής. Για την ασφάλεια και την άνεση των μικρότερων παιδιών, το Antoon RWF είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από ένθετα μείωσης.

Εμπρός και πίσω
Οι εμπειρογνώμονες στον τομέα της ασφάλειας συμφωνούν ότι η τοποθέτηση και μεταφορά ενός μωρού με κατεύθυνση αντίθετη από το ταξίδι είναι πολύ ασφαλέστερη. Αυτό οφείλεται στην αναλογία του σώματος του μωρού και των μη ακόμα ανεπτυγμένων μυών του αυχένα και του λαιμού που υποστηρίζουν το κεφάλι. Γι 'αυτό το Antoon RWF έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, το μωρό σας να μπορεί να ταξιδεύει προς τα πίσω με ύψος έως και 105 cm. Αν παρόλαυτά επιθυμείτε να γυρίσετε το μωρό προς τα εμπρός τότε μπορείτε από το ύψος 76-105 cm.

 

 

Λειτουργικότητα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του παιδιού
Συμπαγές και επεκτεινόμενο προσκέφαλο
Το Antoon RWF διαθέτει ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 10 βημάτων, που σημαίνει ότι το κάθισμα μεγαλώνει με το παιδί. Αυτή η λειτουργία ενσωματώνει τη ρύθμιση της ζώνης ασφαλείας, χάρη στην οποία η τροποποίηση της θέσης του προσκέφαλου δεν απαιτεί αλλαγή της ρύθμισής τους κάθε φορά. Το σετ του καθίσματος του αυτοκινήτου περιλαμβάνει επίσης ένα μαξιλάρι αφρού για τα μικρότερα παιδιά, κατασκευασμένο από αφρώδες υλικό υψηλής ποιότητας. Το υλικό που χρησιμοποιείται όχι μόνο απορροφά υπερφόρτωση, αλλά και προσαρμόζεται ιδανικά στο σχήμα του κεφαλιού του μωρού. Έτσι, παρέχει υψηλότερο επίπεδο άνεσης και μαζί με το τεράστιο, βαθύ προσκέφαλο, προστατεύει αποτελεσματικά το κεφάλι του παιδιού από ξαφνικές αλλαγές στη θέση σε περίπτωση κρίσιμων οδικών συμβάντων.

5 επίπεδα κλίσης πλάτης
Η πλάτη του καθίσματος μπορεί εύκολα να αλλάξει από μια θέση καθιστή σε ανακλινόμενη θέση. Η ρύθμιση 5 βημάτων περιλαμβάνει 4 επίπεδα προς τα εμπρός και ένα επίπεδο προς τα πίσω.

 

Ποιότητα και άνεση
Oσφυϊκό ένθετο και Dri-Seat
Το κάθισμα είναι εξοπλισμένο με ειδικό οσφυϊκό ένθετο που προστατεύει τη σπονδυλική στήλη του παιδιού, το οποίο χάρη στο κατάλληλο σχήμα διατηρεί τη σωστή θέση του μικρού ταξιδιώτη πίσω. Το σετ περιλαμβάνει επίσης το ένθετο Dri-Seat, το οποίο, χάρη στη διάτρητη επιφάνεια, διασφαλίζει τη σωστή κυκλοφορία του αέρα και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.

Ευχάριστα υφάσματα
Το Antoon RWF έχει μαλακά, ευέλικτα και ανθεκτικά υφάσματα που είναι εξαιρετικά εύκολο να καθαριστούν. Οι περισσότερες ακαθαρσίες μπορούν να αφαιρεθούν με ηλεκτρική σκούπα. Η ταπετσαρία μπορεί επίσης να πλυθεί στους 30 βαθμούς.

Θόλος
Το κάθισμα διαθέτει αποσπώμενο θόλο που προστατεύει το μωρό από τον έντονο ήλιο. Σας επιτρέπει να αποτρέψετε την υπερθέρμανση του παιδιού και επίσης αυξάνει το επίπεδο άνεσης ταξιδιού.

 

Χαρακτηριστικά

Μάρκα: Lionelo
Μοντέλο: Antoon RWF
Διαστάσεις: 41 x 57 x 61 εκ
Ομάδα ανάπτυξης: 40 - 105 cm RWF (έως 105 cm) και FWF (76 - 105 cm)
Εύρος βάρους: 0 έως 18 κιλά
Προτεινόμενη ηλικιακή ομάδα: 0 - 3 ετών
Βάρος: 12 κιλά
Εγκατάσταση: προς τα εμπρός ή προς τα πίσω
Συστήματα ασφαλείας: Πόρπη ISOFIX, σταθεροποιητικό πόδι, ζώνες ασφαλείας 5 σημείων
Υλικό: πλαίσιο - πολυπροπυλένιο, EPS και αφρός μνήμης, ταπετσαρία - 100% πολυεστέρας
Πλένεται: ναι, στους 30 ° C σε πλυντήριο ρούχων
Πιστοποιητικά: TÜV, ECE R129 (i-Size)

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

1. Μεταφορική Εταιρεία (1-3 εργάσιμες ημέρες)

Εαν επιλέξετε ώς Τρόπο Αποστολής το Πρακτορείο Μεταφορών,θα λάβετε την ημέρα της αποστολής e-mail από εμάς, το οποίο θα σας ενημερώνει ότι έχουμε παραδώσει τα προϊόντα στον Μεταφορέα.

Στη συνέχεια, μόλις τα προϊόντα φθάσουν στο κατάστημα της Εταιρείας Μεταφορών της περιοχής σας, θα σας καλέσουν από το πρακτορείο προκειμένου να κανονίσετε την παραλαβή τους.

Το προϊόν θα παραλάβετε εσείς από το κατάστημα της μεταφορικής εταιρείας που είναι εγγύτερο στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Σας ενημερώνουμε ότι στην αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών, δεν είναι δυνατή η πληρωμή με Αντικαταβολή, και θα πρέπει να επιλέξετε κάποιον απο τους υπόλοιπους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.

Για αποστολές εντός Αττικής που εξυπηρετούνται λόγο όγκου με δικά μας μέσα θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά προκειμένου να κλείσουμε ραντεβού.

2. Ταχυμεταφορές Courrier (1-3 εργάσιμες ημέρες)

Η εταιρεία ταχυμεταφορών θα παραλάβει τα προϊόντα της παραγγελίας σας από τις αποθήκες μας στο Ν.Ηράκλειο Αττικής, και στη συνέχεια θα αναλάβει την μεταφορά και την παράδοση τους σε εσάς, στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει, εφόσον αυτό είναι δυνατό.

Τα Άμεσα Διαθέσιμα Προϊόντα παραδίδονται στον πελάτη σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

Αν η διεύθυνσή σας είναι σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή της επικράτειας, το δέμα σας θα μεταφερθεί στην κοντινότερη πόλη ή κωμόπολη της περιοχής σας όπου υπάρχει κατάστημα της συνεργάτιδας εταιρείας courier και θα δευθετηθεί η παράδοση.

Για τις περιπτώσεις Δυσπρόσιτων περιοχών επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής για παραδόσεις στο χώρο σας σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του συνεργαζόμενου courier.

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το δέμα σας από το κατάστημα που εκπροσωπεί την περιοχή σας στην κοντινότερη πόλη ή κωμόπολη και να απαλλαγείτε των επιπρόσθετων εξόδων που πιθανόν θα σας ζητηθούν ή να σας προτείνουμε άλλο τρόπο αποστολής

Εάν επιθυμείτε να πληροφορηθείτε τον αριθμό αποστολής/παρακολούθησης του δέματος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρακαλούμε να ανοίξετε και να ελέγξετε το δέμα το οποίο περιέχει τα προϊόντα της παραγγελίας μόλις το παραλάβετε.Ελέγξτε προσεκτικά την κατάσταση του δέματος και των προϊόντων στο εσωτερικό του.

3. Παραλαβή από το Κατάστημα

Παραλαβή του προϊόντος από την αποθήκη μας στο Ν.Ηράκλειο Αττικής, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή, μετρητοίς ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Για παραγγελίες 0-49,99 ευρώ: 5,00 ευρώ

Για παραγγελίες απο 50 ευρώ και άνω: ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Παραδόσεις σε δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές: επιπλέον 5,00 ευρώ

Τρόποι Πληρωμής:

1. Πληρωμή κατά τη παραλαβή της παραγγελία σας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής).

Εάν επιλέξετε ώς τρόπο πληρωμής την ''Αντικαταβολή'', θα πρέπει να καταβάλλετε το ποσό της πληρωμής, όπως αυτό ορίστηκε στην παραγγελία σας, ολόκληρο, μετρητοίς, στον Ταχυμεταφορέα ή το κατάστημα της Εταιρείας Ταχυμεταφορών, κατα την παράδοση των προϊόντων σε εσάς από την Εταιρεία Ταχυμεταφορών ή τον Ταχυμεταφορέα.

Η χρέωση αντικαταβολής ανέρχεται στα 2,00 ευρώ και υπολογίζεται στο ποσό πληρωμής κατα την υποβολή της παραγγελίας σας.

Εαν επιθυμείτε ώς Τρόπο Αποστολής το Πρακτορείο Μεταφορών, ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση δυνατή η πληρωμή με Αντικαταβολή. Θα πρέπει να επιλέξετε κάποιον από τους υπόλοιπους Τρόπους Πληρωμής.

Τα πολύ ογκώδη προϊόντα δεν μπορούν να σταλούν με Ταχυμεταφορές Courrier, και συνεπώς ούτε είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή, σε κανονικές συνθήκες. Εάν επιθυμείτε οπωσδήποτε την αποστολή ογκώδους προϊόντος με Ταχυμεταφορές Courrier και την πληρωμή του με ''Αντικαταβολή'', παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε με, ενδεχομένως υψηλά, μεταφορικά, για τα οποία φυσικά θα ενημερωθείτε εκ των προτέρων από την εταιρεία μας.

2. Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

Εξοφλήστε τη παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας στις εξής τράπεζες:

Eurobank : GR2602601860000650200738330 Δικαιούχος Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος

Alpha Bank : GR5601402170217002320004770 Δικαιούχος Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος

Στην αιτιολογία της κατάθεσής σας παρακαλούμε να αναφέρετε το επώνυμό που υπάρχει στην παραγγελία σας και τον αριθμό της παραγγελίας π.χ. "Αθανασόπουλος #123"

Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε διάστημα 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας και ο χρόνος αποστολής της, υπολογίζεται από την ημέρα της πληρωμής.

*Στη περίπτωση που επιλέξετε τη κατάθεση μέσω web banking από διαφορετική τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων τoυ bebecor.gr τυχόν επιβαρύνσεις βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον εντολέα(OUR).

3. Πληρωμή με κάρτα, μέσω PayPal.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα με ασφάλεια μέσω του διεθνούς ασφαλούς συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών ακόμη κι αν δε διαθέτετε λογαριασμό Paypal. Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το Paypal καταχωρήστε τη παραγγελία σας και θα οδηγηθείτε στη σελίδα ασφαλείας του συστήματος Paypal. Έπειτα επιλέξτε "Don't have a paypal account?" και συμπληρώστε τα στοιχεία της πιστωτική σας κάρτας. Στη περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας μέσω του συστήματος Paypal η παραγγελία σας θα αποσταλεί στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στο σύστημα Paypal.

4.Πληρώμη με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Απλά συμπληρώστε τη σχετική φόρμα παραγγελίας με τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας όπως:

 • αριθμό της κάρτας
 • ημερομηνία λήξης
 • όνομα πάνω στην κάρτα
 • 3ψηφιο αριθμό στην πίσω όψη της κάρτας

Στην περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον επιθυμείτε, πληρωμής σε τρείς (3) ή έξι (6) άτοκες δόσεις. Για ποσό πληρωμής 100,00 εώς 300,00 ευρώ, μπορείτε να εξοφλήσετε σε τρείς (3) άτοκες δόσεις. Για ποσό πληρωμής άνω των 301,00 ευρώ, μπορείτε να εξοφλήσετε σε έξι (6) άτοκες δόσεις. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή με δόσεις κατα την πληρωμή με χρεωστική κάρτα.

5.Πληρώμη κατά την παραλαβή από το κατάστημα.

Παραλαβή του προϊόντος από την αποθήκη μας στο Ν.Ηράκλειο Αττικής, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή, μετρητοίς ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Στην περίπτωση πληρωμής με κάρτα, η αγορά μπορεί να γίνει μόνο από τον κάτοχο της κάρτας.

Αγόρασαν μαζί επίσης

Προτεινόμενα προϊόντα