LIONELO BABYLINE 8.1 ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 5902581658807

180.00
Σύντομη Περιγραφή:
  LIONELO ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΩΡΟΥ BABYLINE 8.1         Αμφίδρομη λειτουργία επικοινωνίας Περιλαμβάνεται κάμερα και δέκτης Εύρος έως 300 m Μπαταρία μεγάλης διάρκειας - έως και 9 ώρες με μία μόνο φόρτιση...
5902581658807
 Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
+

 

LIONELO ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΩΡΟΥ BABYLINE 8.1

 

 

 

 

 • Αμφίδρομη λειτουργία επικοινωνίας
 • Περιλαμβάνεται κάμερα και δέκτης
 • Εύρος έως 300 m
 • Μπαταρία μεγάλης διάρκειας - έως και 9 ώρες με μία μόνο φόρτιση
 • Αυτόματη νυχτερινή λειτουργία - καθαρή εικόνα και σε χαμηλό φωτισμό
 • Μεγάλη οθόνη 4,3 ιντσών - εξαιρετική ποιότητα και ομαλή εικόνα
 • Μπορούν να αντιστοιχιστούν έως και 4 κάμερες - πλήρης παρατήρηση του παιδιού
 • Νανουρίσματα και αισθητήρας θερμοκρασίας
 • Σύστημα συναγερμού & ειδοποιήσεων
 • Ευρεία γωνία θέασης 110 μοιρών

 

Ασφάλεια και αυτοπεποίθηση

Πάντα μαζί

Η ενδοεπικοινωνία Babyline 8.1 επιτρέπει στους γονείς να ελέγχουν τι συμβαίνει στο δωμάτιο του παιδιού. Χάρη στη συσκευή, όταν το μωρό κοιμάται γλυκά, ο γονέας μπορεί να ασχολείται με άλλες δραστηριότητες, αλλά έχωντας συνεχώς οπτική επαφή με το μωρό του.

Περισσότερα από μία κάμερα

Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο, ηχείο και αισθητήρα θερμοκρασίας, χάρη στον οποίο η ενδοεπικοινωνία μπορεί να μεταδώσει εικόνα, ήχο, πληροφορίες θερμοκρασίας και ειδοποιήσεις συναγερμού. Η συσκευή σας ειδοποιεί όταν αλλάζει το επίπεδο θερμοκρασίας σε ένα δεδομένο δωμάτιο (από 0 έως 40 °). Το τρίποδο σας επιτρέπει να ρυθμίσετε εύκολα την κάμερα στη σωστή θέση ή να την τοποθετήσετε στον τοίχο.

Αμφίδρομη επικοινωνία

Ο δέκτης είναι εξοπλισμένος με μια λειτουργία φωνητικής κλήσης, η οποία επιτρέπει στους γονείς να μιλάνε εξ αποστάσεως και να ηρεμήσουν το μωρό. Ακούγοντας τη φωνή των γονέων, το παιδί είναι πιο ήρεμο και αισθάνεται ασφαλέστερο.

 

Πρακτικές λύσεις

Υψηλή ποιότητα μέρα και νύχτα

Η χρήση κατάλληλου φακού επιτρέπει στην κάμερα να παρέχει μια καθαρή, λεπτομερή εικόνα. Το βίντεο που εμφανίζεται θα είναι ευανάγνωστο και καθαρό ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας ή της νύχτας - ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι. Η αυτόματη νυχτερινή λειτουργία επιτρέπει στην ενδοεπικοινωνία να προσαρμόζει τις παραμέτρους στην ώρα της ημέρας. Η ενδοεπικοινωνία Babyline 8.1 διαθέτει ειδικά LED που δεν εκπέμπουν κόκκινη λάμψη, επομένως δεν θα επηρεάσουν αρνητικά τον ξεκούραστο ύπνο του παιδιού.

Λεπτομερής εικόνα

Χάρη στον υψηλό ρυθμό ανανέωσης, η μεταδιδόμενη εικόνα είναι ομαλή και δεν υπάρχουν καθυστερήσεις. Εάν θέλετε να παρατείνετε το χρόνο λειτουργίας της συσκευής, μπορείτε να μειώσετε τη συχνότητα από 60 σε 50 Hz στο μενού. Η δυνατότητα μεγέθυνσης Χ2 σημαίνει ότι η κάμερα θα τραβήξει κάθε σημαντική λεπτομέρεια για να υποστηρίξει τους γονείς στη φροντίδα του μωρού τους ακόμη καλύτερα. Ο δέκτης είναι εξοπλισμένος με μεγάλη έγχρωμη οθόνη (4,3 ιντσών) και βραχίονα συγκράτησης.

 

Πλήρης παρακολούθηση

Η Babyline 8.1 σας επιτρέπει να συνδέσετε έως και 4 κάμερες, κάτι που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πλήρες σύστημα ελέγχου του παιδιού - χάρη σε πολλές κάμερες, οι γονείς μπορούν να τα τοποθετήσουν σε πολλά μέρη για να είναι ακόμη πιο σίγουροι για την ασφάλεια του παιδιού. ή τοποθετήστε τα σε διαφορετικά δωμάτια, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο για παράδειγμα με δίδυμα. Η ευρεία γωνία θέασης (110 °) παρέχει θέα σε μια μεγάλη περιοχή, έτσι ώστε μια ρύθμιση κάμερας να σας καλύπτει ακόμα και με ένα υπερικινητικό μωρό.

 

 

 

 

Άνεση του παιδιού και του γονέα

Ηρεμιστικά νανουρίσματα

Η ενδοεπικοινωνία έχει μια σειρά από 4 καταπραϋντικές μελωδίες που ενεργοποιούνται εξ αποστάσεως από τον γονέα τη σωστή στιγμή. Η ένταση των ήχων μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα. Είναι επίσης δυνατό να κάνετε επιλογή μία μελωδία ή να βάλετε ολόκληρη τη λίστα αναπαραγωγής.

Σύστημα VOX - εξοικονόμηση ενέργειας

Το σύστημα VOX είναι μια τεχνολογία που διασφαλίζει τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και συνεπώς μακρά λειτουργία της συσκευής χωρίς φόρτιση. Η ενδοεπικοινωνία λειτουργεί σε κατάσταση αναμονής και όταν εντοπίζεται η φωνή, ενεργοποιείται και μεταδίδει την εικόνα και τον ήχο στην οθόνη του γονέα. Η ενσωματωμένη μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 1850 mAh σάς επιτρέπει χρησιμοποιείτε έως και 9 ώρες την μπαταρία χωρίς επαναφόρτιση.

Βολική εγκατάσταση με μεγάλη απόσταση

Η οθόνη είναι ελαφριά και εύχρηστη, διαθέτει επίσης βάση, χάρη στην οποία μπορεί να ρυθμιστεί σε θέση άνετη για τον γονέα. Είναι επίσης δυνατό να τοποθετήσετε το δέκτη στη ζώνη. Η εμβέλεια έως 300 μέτρα θα εξασφαλίσει την απρόσκοπτη επαφή με το παιδί ακόμη και από πολλά δωμάτια ή ορόφους. Αυτό δίνει στον γονέα άνεση ενώ το μωρό κοιμάται γλυκά.

Απλή λειτουργία με σύστημα ειδοποιήσεων

Ενώ η Babyline 8.1 προσφέρει πολλές επιλογές, η λειτουργία είναι εξαιρετικά διαισθητική και απλή χάρη στον βολικό πίνακα κουμπιών. Είναι εξοπλισμένη με συναγερμό που ενημερώνει πότε το μωρό ξυπνά ή πότε χάνεται το σήμα. Η λειτουργία ειδοποίησης θα σας υπενθυμίσει εγκαίρως, π.χ. σχετικά με την προγραμματισμένη σίτιση.

 

Τεχνικές προδιαγραφές:

 • Εύρος: 50 m σε εσωτερικούς χώρους, 300 m σε εξωτερικούς χώρους
 • Οθόνη: TFT 4,3 ιντσών Ρυθμός ανανέωσης: 50/60 Hz
 • Μπαταρία: Ιόντων λιθίου, 1800 mAh
 • Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Έως 9 ώρες λειτουργίας χωρίς επαναφόρτιση
 • Κάμερα: CMOS 640 x 480 px Γωνία θέασης: 110 μοίρες
 • Συχνότητα μετάδοσης: 2,4 GHz
 • Επικοινωνία: αμφίδρομη
 • Νυχτερινή λειτουργία: Ναι με αισθητήρα φωτός, έως 5 μέτρα
 • Σύστημα διαχείρισης ενέργειας: VOX
 • Συναγερμός: Ναι
 • Ειδοποιήσεις: Ναι
 • Αισθητήρας θερμοκρασίας: Ναι
 • Αισθητήρας φωτός: Ναι
 • Αυτόματη απενεργοποίηση και ενεργοποίηση: Ναι
 • Νανουρίσματα: Ναι - 4 μελωδίες
 • Το σετ περιλαμβάνει: Δέκτης με οθόνη / Κάμερα / Τροφοδοσία / Φορτιστής

Μάρκα/Κατασκευαστής

Μάρκα:
Lionelo

Πληροφορίες

Τύπος Προϊόντος:
Ενδοεπικοινωνία
Κατάσταση:
Νέο

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

1. Μεταφορική Εταιρεία (1-3 εργάσιμες ημέρες)

Εαν επιλέξετε ώς Τρόπο Αποστολής το Πρακτορείο Μεταφορών,θα λάβετε την ημέρα της αποστολής e-mail από εμάς, το οποίο θα σας ενημερώνει ότι έχουμε παραδώσει τα προϊόντα στον Μεταφορέα.

Στη συνέχεια, μόλις τα προϊόντα φθάσουν στο κατάστημα της Εταιρείας Μεταφορών της περιοχής σας, θα σας καλέσουν από το πρακτορείο προκειμένου να κανονίσετε την παραλαβή τους.

Το προϊόν θα παραλάβετε εσείς από το κατάστημα της μεταφορικής εταιρείας που είναι εγγύτερο στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Σας ενημερώνουμε ότι στην αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών, δεν είναι δυνατή η πληρωμή με Αντικαταβολή, και θα πρέπει να επιλέξετε κάποιον απο τους υπόλοιπους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.

Για αποστολές εντός Αττικής που εξυπηρετούνται λόγο όγκου με δικά μας μέσα θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά προκειμένου να κλείσουμε ραντεβού.

2. Ταχυμεταφορές Courrier (1-3 εργάσιμες ημέρες)

Η εταιρεία ταχυμεταφορών θα παραλάβει τα προϊόντα της παραγγελίας σας από τις αποθήκες μας στο Ν.Ηράκλειο Αττικής, και στη συνέχεια θα αναλάβει την μεταφορά και την παράδοση τους σε εσάς, στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει, εφόσον αυτό είναι δυνατό.

Τα Άμεσα Διαθέσιμα Προϊόντα παραδίδονται στον πελάτη σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

Αν η διεύθυνσή σας είναι σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή της επικράτειας, το δέμα σας θα μεταφερθεί στην κοντινότερη πόλη ή κωμόπολη της περιοχής σας όπου υπάρχει κατάστημα της συνεργάτιδας εταιρείας courier και θα δευθετηθεί η παράδοση.

Για τις περιπτώσεις Δυσπρόσιτων περιοχών επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής για παραδόσεις στο χώρο σας σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του συνεργαζόμενου courier.

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το δέμα σας από το κατάστημα που εκπροσωπεί την περιοχή σας στην κοντινότερη πόλη ή κωμόπολη και να απαλλαγείτε των επιπρόσθετων εξόδων που πιθανόν θα σας ζητηθούν ή να σας προτείνουμε άλλο τρόπο αποστολής

Εάν επιθυμείτε να πληροφορηθείτε τον αριθμό αποστολής/παρακολούθησης του δέματος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρακαλούμε να ανοίξετε και να ελέγξετε το δέμα το οποίο περιέχει τα προϊόντα της παραγγελίας μόλις το παραλάβετε.Ελέγξτε προσεκτικά την κατάσταση του δέματος και των προϊόντων στο εσωτερικό του.

3. Παραλαβή από το Κατάστημα

Παραλαβή του προϊόντος από την αποθήκη μας στο Ν.Ηράκλειο Αττικής, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή, μετρητοίς ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Για παραγγελίες 0-49,99 ευρώ: 5,00 ευρώ

Για παραγγελίες απο 50 ευρώ και άνω: ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Παραδόσεις σε δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές: επιπλέον 5,00 ευρώ

Τρόποι Πληρωμής:

1. Πληρωμή κατά τη παραλαβή της παραγγελία σας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής).

Εάν επιλέξετε ώς τρόπο πληρωμής την ''Αντικαταβολή'', θα πρέπει να καταβάλλετε το ποσό της πληρωμής, όπως αυτό ορίστηκε στην παραγγελία σας, ολόκληρο, μετρητοίς, στον Ταχυμεταφορέα ή το κατάστημα της Εταιρείας Ταχυμεταφορών, κατα την παράδοση των προϊόντων σε εσάς από την Εταιρεία Ταχυμεταφορών ή τον Ταχυμεταφορέα.

Η χρέωση αντικαταβολής ανέρχεται στα 2,00 ευρώ και υπολογίζεται στο ποσό πληρωμής κατα την υποβολή της παραγγελίας σας.

Εαν επιθυμείτε ώς Τρόπο Αποστολής το Πρακτορείο Μεταφορών, ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση δυνατή η πληρωμή με Αντικαταβολή. Θα πρέπει να επιλέξετε κάποιον από τους υπόλοιπους Τρόπους Πληρωμής.

Τα πολύ ογκώδη προϊόντα δεν μπορούν να σταλούν με Ταχυμεταφορές Courrier, και συνεπώς ούτε είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή, σε κανονικές συνθήκες. Εάν επιθυμείτε οπωσδήποτε την αποστολή ογκώδους προϊόντος με Ταχυμεταφορές Courrier και την πληρωμή του με ''Αντικαταβολή'', παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε με, ενδεχομένως υψηλά, μεταφορικά, για τα οποία φυσικά θα ενημερωθείτε εκ των προτέρων από την εταιρεία μας.

2. Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

Εξοφλήστε τη παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας στις εξής τράπεζες:

Eurobank : GR2602601860000650200738330 Δικαιούχος Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος

Alpha Bank : GR5601402170217002320004770 Δικαιούχος Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος

Στην αιτιολογία της κατάθεσής σας παρακαλούμε να αναφέρετε το επώνυμό που υπάρχει στην παραγγελία σας και τον αριθμό της παραγγελίας π.χ. "Αθανασόπουλος #123"

Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε διάστημα 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας και ο χρόνος αποστολής της, υπολογίζεται από την ημέρα της πληρωμής.

*Στη περίπτωση που επιλέξετε τη κατάθεση μέσω web banking από διαφορετική τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων τoυ bebecor.gr τυχόν επιβαρύνσεις βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον εντολέα(OUR).

3. Πληρωμή με κάρτα, μέσω PayPal.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα με ασφάλεια μέσω του διεθνούς ασφαλούς συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών ακόμη κι αν δε διαθέτετε λογαριασμό Paypal. Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το Paypal καταχωρήστε τη παραγγελία σας και θα οδηγηθείτε στη σελίδα ασφαλείας του συστήματος Paypal. Έπειτα επιλέξτε "Don't have a paypal account?" και συμπληρώστε τα στοιχεία της πιστωτική σας κάρτας. Στη περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας μέσω του συστήματος Paypal η παραγγελία σας θα αποσταλεί στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στο σύστημα Paypal.

4.Πληρώμη με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Απλά συμπληρώστε τη σχετική φόρμα παραγγελίας με τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας όπως:

 • αριθμό της κάρτας
 • ημερομηνία λήξης
 • όνομα πάνω στην κάρτα
 • 3ψηφιο αριθμό στην πίσω όψη της κάρτας

Στην περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον επιθυμείτε, πληρωμής σε τρείς (3) ή έξι (6) άτοκες δόσεις. Για ποσό πληρωμής 100,00 εώς 300,00 ευρώ, μπορείτε να εξοφλήσετε σε τρείς (3) άτοκες δόσεις. Για ποσό πληρωμής άνω των 301,00 ευρώ, μπορείτε να εξοφλήσετε σε έξι (6) άτοκες δόσεις. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή με δόσεις κατα την πληρωμή με χρεωστική κάρτα.

5.Πληρώμη κατά την παραλαβή από το κατάστημα.

Παραλαβή του προϊόντος από την αποθήκη μας στο Ν.Ηράκλειο Αττικής, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή, μετρητοίς ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Στην περίπτωση πληρωμής με κάρτα, η αγορά μπορεί να γίνει μόνο από τον κάτοχο της κάρτας.

Αγόρασαν μαζί επίσης

Προτεινόμενα προϊόντα