LIONELO TRUUS SLIM LED ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GREY 5902581657411

73.00
Σύντομη Περιγραφή:

-Κατάλληλη για πόρτες αλλά και σκάλες

-LED φωτισμός

-Τοποθέτηση Stretch Keep χωρίς τρύπες

-Αυτόματο κλείσιμο Auto Close

-Λείτουργία πλήρους ανοίγματος Auto Stop

-Κλείδωμα Kid Secure

-Ρύθμιση μήκους με ή χωρίς τις προεκτάσεις

-Ουδέτερο λευκό χρώμα

-Πιστοποιήσεις SGS και EN

5902581657411
 Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
+

Μόλις ένα παιδί αρχίσει να περπατάει μόνο του, ο νέος γονιός ενθουσιάζεται, μα ταυτόχρονα και ο ίδιος αρχίζει να ανησυχεί για την ασφάλεια του μικρού εξερευνητή. Η Lionelo, κοντά στους νέους γονείς, δίνει λύση στους προβληματισμούς τους, παρουσιάζοντας την πόρτα ασφαλείας Truus.

Η πόρτα ασφαλείας Truus Slim Led είναι ένα εύχρηστο, πρακτικό προϊόν. Τοποθετείται εύκολα στο κάσωμα της πόρτας με βάση, χωρίς να ανοίξετε ούτε μία τρύπα. Χάρη στα καλύμματα σιλικόνης, δεν πρόκειται να φθαρεί το κάσωμα της πόρτας μετά τη χρήση. Ανοίγει και κλείνει με τρόπο έυκολο για τον γονέα, τόσο προς τα μέσα όσο και προς τα έξω, αλλά παραμένει απροσπέλαστη ακόμα και για το πιό αποφασισμένο παιδάκι. Κλειδώνει με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, η πόρτα κλείνει αυτόματα εάν μείνει μισάνοιχτη, αλλά παραμένει ανοιχτή εάν είναι εντελώς (σε γωνία 90 μοιρών) ανοιχτή. Με αυτό τον τρόπο εξαλείφεται ο κίνδυνος τραυματισμού του παιδιού από την ίδια την πόρτα ασφαλείας, φαινόμενο συχνό για παρεμφερή, κατώτερης ποιότητας προϊόντα άλλων εταιρειών.

Η πόρτα ασφαλείας Truus Slim Led διαθέτει φωτισμό LED με αισθητήρα φωτός, ο οποίος ανιχνέυει τα επίπεδα του φωτός στο χώρο, και στην περίπτωση που σκοτεινιάσει, αυτόματα ρυθμίζει το φωτισμό της πόρτας, έτσι ώστε αυτή να είναι διακρίνεται έυκολα. Έτσι, είναι απίθανο να χτυπήσετε εσείς η το παιδάκι σας στην πόρτα, ακόμα και αν το δωμάτιο είναι τελείως σκοτεινό. Με μία μόνο ΑΑΑ μπαταρία ο φωτισμός μπορεί να λειτουργήσει έως και 240 ώρες!

Επειδή ακριβώς ο κίνδυνος τραυματισμού ενός μικρού παιδιού από το ίδιο το προστατευτικό είναι συχνό φαινόμενο, η κατασκευάστρια εταιρεία έχει προβλέψει και προλάβει τέτοιου είδους προβλήματα. Έτσι, το ειδικό κλείδωμα KidSecure καθιστά αδύνατο το άνοιγμα της πόρτας απο το παιδί, ενώ το αυτόματο κλείσιμο AutoClose και το σύστημα διατήρησης της πόρτας ανοιχτής σε γωνία 90 μοιρών προστατεύουν το παιδί ακόμα και όταν η πόρτα μείνει ανοιχτή ή για κάποιο λόγο δεν χρησιμοποιηθεί σωστά. Επιπλέον, η πόρτα ασφαλείας διαθέτει στρογγυλεμένες άκρες και είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε το παιδάκι να μην μπορεί να χτυπήσει σε αυτή ούτε να ''πιάσει'' τα χεράκια του κατα λάθος.

Η Truus είναι επίσης ιδιαίτερα χρήσιμη σε σπίτια με περισσότερους απο έναν ορόφους. Τα παιδιά όταν περπατούν για πρώτη φορά, δεν αναγνωρίζουν τις σκάλες ούτε μπορούν να αξιολογήσουν τον κίνδυνο που εγκυμονούν και την προσοχή που χρειάζεται για να τις χρησιμοποιήσουν. Για την αποφυγή ατυχημάτων, η Truus είναι ιδανική, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί, χρησιμοποιώντας ειδικές προεκτάσεις, στην κορυφή ή στην βάση της σκάλας, προστατεύοντας το παιδί σας από πτώσεις.

Το σετ περιλαμβάνει δύο προεκτάσεις 10 εκατοστών, που επιτρέπουν την προσαρμογή και τοποθέτηση του προϊόντος σε πόρτες και σκάλες διαφορετικών διαστάσεων. Η ιδιότητα αυτή, σε συνδυασμό με το διαχρονικό λευκό χρώμα, κάνει την πόρτα ασφαλείας Truus ιδανική για κάθε σπίτι.

Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό μέταλλο, παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή και πρόκειται να παραμείνει λειτουργικό για πολλά χρόνια. Είναι πιστοποιημένο από υψηλών προδιαγραφών ευρωπαϊκά κέντρα ελέγχου και φέρει πιστοποίηση SGS, ενώ πληροί τα ευρωπαϊκά πρότυπα EN.

Μάρκα/Κατασκευαστής

Μάρκα:
Lionelo

Χρώματα/Συνδυασμοί Χρωμάτων

Χρώματα/Συνδυασμοί Χρωμάτων:
Grey

Πληροφορίες

Τύπος Προϊόντος:
Πόρτα Ασφαλείας
Μοντέλο/Σχέδιο:
Truus Slim LED
Κατάσταση:
Νέο

Διαστάσεις Προϊόντος

Βάρος:
5.7kg
Διαστάσεις:
75-105 x 78 cm

Κατασκευαστικές Λεπτομέρειες

Σύνθεση:
Metal, Slilcone, Plastic
Χώρα Κατασκευής/Προέλευσης:
PRC
Πιστοποίηση:
SGS, EN

Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά

Τοποθέτηση:
Χωρίς βίδες
LIONELO EVA ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ GREY ...
45.00
 Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
LIONELO EVA ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ BEIGE...
45.00
 Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
LIONELO HANNA ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ 590...
55.00
 Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
INTERBABY ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ GIRAFFE...
47.00
 Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
INTERBABY ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ INDIO B...
47.00
 Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
LIONELO TRUUS SLIM ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ WHITE...
65.00
 Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Αγόρασαν μαζί επίσης

Προτεινόμενα προϊόντα