LIONELO TRUUS SLIM ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GREY 5902581657374

65.00
Σύντομη Περιγραφή:

-Κατάλληλη για πόρτες αλλά και σκάλες

-Τοποθέτηση Stretch Keep χωρίς τρύπες

-Αυτόματο κλείσιμο Auto Close

-Λείτουργία πλήρους ανοίγματος Auto Stop

-Κλείδωμα Kid Secure

-Ρύθμιση μήκους με ή χωρίς τις προεκτάσεις

-Ουδέτερο λευκό χρώμα

-Πιστοποιήσεις SGS και EN

5902581657374
 Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
+

Μόλις ένα παιδί αρχίσει να περπατάει μόνο του, ο νέος γονιός ενθουσιάζεται, μα ταυτόχρονα και ο ίδιος αρχίζει να ανησυχεί για την ασφάλεια του μικρού εξερευνητή. Η Lionelo, κοντά στους νέους γονείς, δίνει λύση στους προβληματισμούς τους, παρουσιάζοντας την πόρτα ασφαλείας Truus.

Η πόρτα ασφαλείας Truus Slim είναι ένα εύχρηστο, πρακτικό προϊόν. Τοποθετείται εύκολα στο κάσωμα της πόρτας με βάση, χωρίς να ανοίξετε ούτε μία τρύπα. Χάρη στα καλύμματα σιλικόνης, δεν πρόκειται να φθαρεί το κάσωμα της πόρτας μετά τη χρήση. Ανοίγει και κλείνει με τρόπο έυκολο για τον γονέα, τόσο προς τα μέσα όσο και προς τα έξω, αλλά παραμένει απροσπέλαστη ακόμα και για το πιό αποφασισμένο παιδάκι. Κλειδώνει με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, η πόρτα κλείνει αυτόματα εάν μείνει μισάνοιχτη, αλλά παραμένει ανοιχτή εάν είναι εντελώς (σε γωνία 90 μοιρών) ανοιχτή. Με αυτό τον τρόπο εξαλείφεται ο κίνδυνος τραυματισμού του παιδιού από την ίδια την πόρτα ασφαλείας, φαινόμενο συχνό για παρεμφερή, κατώτερης ποιότητας προϊόντα άλλων εταιρειών.

Επειδή ακριβώς ο κίνδυνος τραυματισμού ενός μικρού παιδιού από το ίδιο το προστατευτικό είναι συχνό φαινόμενο, η κατασκευάστρια εταιρεία έχει προβλέψει και προλάβει τέτοιου είδους προβλήματα. Έτσι, το ειδικό κλείδωμα KidSecure καθιστά αδύνατο το άνοιγμα της πόρτας απο το παιδί, ενώ το αυτόματο κλείσιμο AutoClose και το σύστημα διατήρησης της πόρτας ανοιχτής σε γωνία 90 μοιρών προστατεύουν το παιδί ακόμα και όταν η πόρτα μείνει ανοιχτή ή για κάποιο λόγο δεν χρησιμοποιηθεί σωστά. Επιπλέον, η πόρτα ασφαλείας διαθέτει στρογγυλεμένες άκρες και είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε το παιδάκι να μην μπορεί να χτυπήσει σε αυτή ούτε να ''πιάσει'' τα χεράκια του κατα λάθος.

Η Truus είναι επίσης ιδιαίτερα χρήσιμη σε σπίτια με περισσότερους απο έναν ορόφους. Τα παιδιά όταν περπατούν για πρώτη φορά, δεν αναγνωρίζουν τις σκάλες ούτε μπορούν να αξιολογήσουν τον κίνδυνο που εγκυμονούν και την προσοχή που χρειάζεται για να τις χρησιμοποιήσουν. Για την αποφυγή ατυχημάτων, η Truus είναι ιδανική, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί, χρησιμοποιώντας ειδικές προεκτάσεις, στην κορυφή ή στην βάση της σκάλας, προστατεύοντας το παιδί σας από πτώσεις.

Το σετ περιλαμβάνει δύο προεκτάσεις 10 εκατοστών, που επιτρέπουν την προσαρμογή και τοποθέτηση του προϊόντος σε πόρτες και σκάλες διαφορετικών διαστάσεων. Η ιδιότητα αυτή, σε συνδυασμό με το διαχρονικό λευκό χρώμα, κάνει την πόρτα ασφαλείας Truus ιδανική για κάθε σπίτι.

Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό μέταλλο, παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή και πρόκειται να παραμείνει λειτουργικό για πολλά χρόνια. Είναι πιστοποιημένο από υψηλών προδιαγραφών ευρωπαϊκά κέντρα ελέγχου και φέρει πιστοποίηση SGS, ενώ πληροί τα ευρωπαϊκά πρότυπα EN.

Μάρκα/Κατασκευαστής

Μάρκα:
Lionelo

Χρώματα/Συνδυασμοί Χρωμάτων

Χρώματα/Συνδυασμοί Χρωμάτων:
Grey

Πληροφορίες

Τύπος Προϊόντος:
Πόρτα Ασφαλείας
Μοντέλο/Σχέδιο:
Truus Slim
Κατάσταση:
Νέο

Διαστάσεις Προϊόντος

Βάρος:
5.7kg
Διαστάσεις:
75-105 x 78 cm

Κατασκευαστικές Λεπτομέρειες

Σύνθεση:
Metal, Slilcone, Plastic
Χώρα Κατασκευής/Προέλευσης:
PRC
Πιστοποίηση:
SGS, EN

Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά

Τοποθέτηση:
Χωρίς βίδες

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

1. Μεταφορική Εταιρεία (1-3 εργάσιμες ημέρες)

Εαν επιλέξετε ώς Τρόπο Αποστολής το Πρακτορείο Μεταφορών,θα λάβετε την ημέρα της αποστολής e-mail από εμάς, το οποίο θα σας ενημερώνει ότι έχουμε παραδώσει τα προϊόντα στον Μεταφορέα.

Στη συνέχεια, μόλις τα προϊόντα φθάσουν στο κατάστημα της Εταιρείας Μεταφορών της περιοχής σας, θα σας καλέσουν από το πρακτορείο προκειμένου να κανονίσετε την παραλαβή τους.

Το προϊόν θα παραλάβετε εσείς από το κατάστημα της μεταφορικής εταιρείας που είναι εγγύτερο στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Σας ενημερώνουμε ότι στην αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών, δεν είναι δυνατή η πληρωμή με Αντικαταβολή, και θα πρέπει να επιλέξετε κάποιον απο τους υπόλοιπους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.

Για αποστολές εντός Αττικής που εξυπηρετούνται λόγο όγκου με δικά μας μέσα θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά προκειμένου να κλείσουμε ραντεβού.

2. Ταχυμεταφορές Courrier (1-3 εργάσιμες ημέρες)

Η εταιρεία ταχυμεταφορών θα παραλάβει τα προϊόντα της παραγγελίας σας από τις αποθήκες μας στο Ν.Ηράκλειο Αττικής, και στη συνέχεια θα αναλάβει την μεταφορά και την παράδοση τους σε εσάς, στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει, εφόσον αυτό είναι δυνατό.

Τα Άμεσα Διαθέσιμα Προϊόντα παραδίδονται στον πελάτη σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

Αν η διεύθυνσή σας είναι σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή της επικράτειας, το δέμα σας θα μεταφερθεί στην κοντινότερη πόλη ή κωμόπολη της περιοχής σας όπου υπάρχει κατάστημα της συνεργάτιδας εταιρείας courier και θα δευθετηθεί η παράδοση.

Για τις περιπτώσεις Δυσπρόσιτων περιοχών επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής για παραδόσεις στο χώρο σας σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του συνεργαζόμενου courier.

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το δέμα σας από το κατάστημα που εκπροσωπεί την περιοχή σας στην κοντινότερη πόλη ή κωμόπολη και να απαλλαγείτε των επιπρόσθετων εξόδων που πιθανόν θα σας ζητηθούν ή να σας προτείνουμε άλλο τρόπο αποστολής

Εάν επιθυμείτε να πληροφορηθείτε τον αριθμό αποστολής/παρακολούθησης του δέματος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρακαλούμε να ανοίξετε και να ελέγξετε το δέμα το οποίο περιέχει τα προϊόντα της παραγγελίας μόλις το παραλάβετε.Ελέγξτε προσεκτικά την κατάσταση του δέματος και των προϊόντων στο εσωτερικό του.

3. Παραλαβή από το Κατάστημα

Παραλαβή του προϊόντος από την αποθήκη μας στο Ν.Ηράκλειο Αττικής, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή, μετρητοίς ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Για παραγγελίες 0-49,99 ευρώ: 5,00 ευρώ

Για παραγγελίες απο 50 ευρώ και άνω: ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Παραδόσεις σε δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές: επιπλέον 5,00 ευρώ

Τρόποι Πληρωμής:

1. Πληρωμή κατά τη παραλαβή της παραγγελία σας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής).

Εάν επιλέξετε ώς τρόπο πληρωμής την ''Αντικαταβολή'', θα πρέπει να καταβάλλετε το ποσό της πληρωμής, όπως αυτό ορίστηκε στην παραγγελία σας, ολόκληρο, μετρητοίς, στον Ταχυμεταφορέα ή το κατάστημα της Εταιρείας Ταχυμεταφορών, κατα την παράδοση των προϊόντων σε εσάς από την Εταιρεία Ταχυμεταφορών ή τον Ταχυμεταφορέα.

Η χρέωση αντικαταβολής ανέρχεται στα 2,00 ευρώ και υπολογίζεται στο ποσό πληρωμής κατα την υποβολή της παραγγελίας σας.

Εαν επιθυμείτε ώς Τρόπο Αποστολής το Πρακτορείο Μεταφορών, ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση δυνατή η πληρωμή με Αντικαταβολή. Θα πρέπει να επιλέξετε κάποιον από τους υπόλοιπους Τρόπους Πληρωμής.

Τα πολύ ογκώδη προϊόντα δεν μπορούν να σταλούν με Ταχυμεταφορές Courrier, και συνεπώς ούτε είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή, σε κανονικές συνθήκες. Εάν επιθυμείτε οπωσδήποτε την αποστολή ογκώδους προϊόντος με Ταχυμεταφορές Courrier και την πληρωμή του με ''Αντικαταβολή'', παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε με, ενδεχομένως υψηλά, μεταφορικά, για τα οποία φυσικά θα ενημερωθείτε εκ των προτέρων από την εταιρεία μας.

2. Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

Εξοφλήστε τη παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας στις εξής τράπεζες:

Eurobank : GR2602601860000650200738330 Δικαιούχος Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος

Alpha Bank : GR5601402170217002320004770 Δικαιούχος Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος

Στην αιτιολογία της κατάθεσής σας παρακαλούμε να αναφέρετε το επώνυμό που υπάρχει στην παραγγελία σας και τον αριθμό της παραγγελίας π.χ. "Αθανασόπουλος #123"

Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε διάστημα 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας και ο χρόνος αποστολής της, υπολογίζεται από την ημέρα της πληρωμής.

*Στη περίπτωση που επιλέξετε τη κατάθεση μέσω web banking από διαφορετική τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων τoυ bebecor.gr τυχόν επιβαρύνσεις βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον εντολέα(OUR).

3. Πληρωμή με κάρτα, μέσω PayPal.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα με ασφάλεια μέσω του διεθνούς ασφαλούς συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών ακόμη κι αν δε διαθέτετε λογαριασμό Paypal. Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το Paypal καταχωρήστε τη παραγγελία σας και θα οδηγηθείτε στη σελίδα ασφαλείας του συστήματος Paypal. Έπειτα επιλέξτε "Don't have a paypal account?" και συμπληρώστε τα στοιχεία της πιστωτική σας κάρτας. Στη περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας μέσω του συστήματος Paypal η παραγγελία σας θα αποσταλεί στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στο σύστημα Paypal.

4.Πληρώμη με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Απλά συμπληρώστε τη σχετική φόρμα παραγγελίας με τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας όπως:

  • αριθμό της κάρτας
  • ημερομηνία λήξης
  • όνομα πάνω στην κάρτα
  • 3ψηφιο αριθμό στην πίσω όψη της κάρτας

Στην περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον επιθυμείτε, πληρωμής σε τρείς (3) ή έξι (6) άτοκες δόσεις. Για ποσό πληρωμής 100,00 εώς 300,00 ευρώ, μπορείτε να εξοφλήσετε σε τρείς (3) άτοκες δόσεις. Για ποσό πληρωμής άνω των 301,00 ευρώ, μπορείτε να εξοφλήσετε σε έξι (6) άτοκες δόσεις. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή με δόσεις κατα την πληρωμή με χρεωστική κάρτα.

5.Πληρώμη κατά την παραλαβή από το κατάστημα.

Παραλαβή του προϊόντος από την αποθήκη μας στο Ν.Ηράκλειο Αττικής, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή, μετρητοίς ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Στην περίπτωση πληρωμής με κάρτα, η αγορά μπορεί να γίνει μόνο από τον κάτοχο της κάρτας.

Αγόρασαν μαζί επίσης

Προτεινόμενα προϊόντα